Опубліковано

Сервіс доставки Raketa завершив покриття всього Києва

Безкоштовну доставку з кафе і ресторанів тепер можна замовити в будь-якій точці столиці. На цьому тижні сервіс Raketa завершив покриття житлового масиву Академмістечко, таким чином забезпечивши покриття всього Києва.

Крім того, послугами Raketa вже можуть скористатися жителі сіл Софіївська та Петропавлівська Борщагівка, міста Вишневе та ряд інших населених пунктів периферії Києва. Також в цьому місяці Raketa розпочала доставку продуктів з супермаркетів. Вже підключені магазини мережі Ашан і Фора, доставка з яких можлива в столиці і передмісті.

Крім Києва, сервіс Raketa забезпечив повне покриття міст Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Вінниця, включаючи деякі населені пункти в периферії. А запущена на цьому тижні доставка в Запоріжжі вже здійснюється в спальні райони на правому березі.

Сервіс Raketa співпрацює більш ніж з 1500 кафе, ресторанів, з яких у період карантину продовжують роботу понад 1200 закладів. Щоб скористатися доставкою Raketa досить мати Android або iOS пристрій і встановити однойменне додаток. Протестувати послугу доставки можна зі знижкою 100 грн. Для цього в програмі потрібно активувати промокод RAKETAFORALL1. Він діє на перше замовлення від 250 грн. при оплаті карткою.

В умовах карантину всі кур'єри працюють в захисних масках і респіраторах, а також регулярно дезінфікують руки за допомогою антисептиків. Крім того, доступна опція безконтактної доставки — для цього достатньо в коментарі до замовлення зробити відповідну позначку, і кур'єр уточнить, де залишити замовлення, щоб мінімізувати контакт.