Опубліковано

"Укрпошта" і Rozetka відкриють 130 відділень для безкоштовної доставки товарів

Теги:
ROZETKA
Фото:
https://rozetka.com.ua

"Укрпошта" та інтернет-супермаркет Rozetka з початку травня почали розвиток мережі партнерських відділень - у рамках співпраці планують до кінця 2020 року відкрити понад 130 відділень.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

"Станом на сьогодні партнерська мережа від Rozetka та Укрпошти налічує 19 точок у 17 містах України. Зокрема, два відділення в Києві за адресами: вулиця Костянтинівська, 71 та вул. Боголюбова, 36), а також у містах Сміла, Ірпінь, Вараш, Бахмут, Бровари, Кам'янець-Подільський, Кам'янське, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Нетішин, Славута, Сокаль, Суми, Умань, Чернігів.

Найближчим часом мережа буде розширена. Всього в рамках цієї співпраці планується відкриття понад 130 партнерських відділень до кінця року", - йдеться в повідомленні.

Щоб скористатися послугами безкоштовної доставки, потрібно додати вибрані на Rozetka товари в корзину і в полі "Вибір способів доставки та оплати" натиснути опцію "Самовивіз з Rozetka + Укрпошта".

Далі потрібно вибрати відділення у вашому місті, де хочете отримати покупку.

Максимальна вага замовлення мусить не перевищувати 30 кг. Скористатися послугою можна для товарів вартістю не більше 50 тисяч грн.