Опубліковано

IKEA розширить асортимент товарів в Україні на 40%

Теги:
IKEA
Фото:
censor.net.ua

Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для будинку, має намір до запуску першого фізичного магазину в Україні розширити доступний асортимент товарів до 5 тис. артикулів з діючих 3,6 тис.

Про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» керівник IKEA в Україні Флоріан Мелле.

Найбільший у світі оператор магазинів меблів. Мережа предствлена 433 магазинами в 52 країнах. Виручка рітейлера склала 45,4 млрд. доларів в 2019 р.

"Ми плануємо розширити пропозицію у понад 5 тис. артикулів товарів. Активно працюємо над тим, щоб усунути всі прогалини в роботі онлайн-магазину. Працюємо над розширенням і плануємо, що всі ці товари будуть доступні вже в момент, коли ми відкриємо фізичний магазин в Києві. Більше того, ми хочемо, щоб вони стали доступними для покупців ще швидше", — сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Меллі пояснив, що розширений асортимент буде включати вибірку товарів, яка підходить для формату магазинів city store.

За його словами, результати перших продажів інтернет-магазину IKEA в Україні продемонстрували великий успіх рішень для зберігання: коробки, шафи, модульні рішення PAX. Також дуже популярні аксесуари, особливо для кухні.

В даний час IKEA відкрила 100 додаткових вакансій працівників і лідерів команд для першого магазину формату city store в ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, а також нових пунктів видачі замовлень.

"Кілька з них ми вже знайшли і підготували, деякі ще знаходиться в процесі тренінгу. Ми будемо збільшувати їх кількість поступово, щоб підготувати усіх цих людей до відкриття магазину в кінці поточного року", — зазначив Мелле.

Загальна площа магазина складе понад 5 тис. кв. м, у ньому буде представлена комбінація аксесуарів і меблів в інсталяціях.