Китай планує вдвічі скоротити споживання м'яса до 2030 року
- Фото:
- All Retail
Китай в даний час стикається зі зростаючим дефіцитом тваринного білку. Очікується, що протягом наступних 10 років альтернативні м'ясні продукти на рослинній основі і інші продукти скоротять споживання м'яса на китайському ринку.
Про це пише euromeatnews.
Прагнучи скоротити викиди вуглецю і контролювати проблему ожиріння серед населення, китайський уряд планує скоротити споживання м'яса в країні на 50% у наступні 10 років.
Соцопитування також показали, що китайські споживачі стають більш відкритими до вегетаріанської дієти. Очікується, що цей зсув стане помітним в наступні три роки. Тоді, згідно з прогнозами, китайський ринок веганських продуктів харчування буде вартувати майже $12 млрд у порівнянні з трохи менше $10 млрд в 2018 році.