Опубліковано

Київський ресторан Positano знову увійшов у топ найкращих піцерій Європи за версією рейтингу 50 Top Pizza

Теги:
Positano

Онлайн гід 50 Top Pizza оприлюднив щорічний рейтинг найкращих піцерій Європи. 34 місце серед них посів київський ресторан неаполітанської кухні Positano.

Вже другий рік поспіль це єдиний український заклад, який увійшов до списку. Трансляцію церемонії, що відбулася 8 вересня, можна переглянути онлайн.

Рейтинг складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер`єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних та сезонних інгредієнтів.

Positano — це атмосферний ресторан-піцерія, розташований на Лівому березі, в ТЦ Silver Breeze (вул. Павла Тичини, 1в). Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо», Марко Черветті. Спільно з всесвітньо відомим піцайоло Енцо Кочча, засновником піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен, Марко створив меню закладу, основу якого складають страви неаполітанської кухні. Тут ви знайдете традиційні та авторські піци які готують у дров`яній печі Stefano Ferrara, пасту fresca, закуски, основні страви та десерти та унікальну карту натуральних італійських вин від Власного імпорту «Сільпо». У будні з 09:00 до 11:00 у закладі подають сніданки. З панорамних вікон ресторану відкривається мальовничий краєвид на Дніпро. Більше про історію Positano читайте за посиланням.