Опубліковано

Nestlé приділяє особливу увагу альтернативним молочним продуктам на рослинній основі

З відкриттям нового дослідницького центру, Nestlé посилює свої амбіції щодо ще більш швидкого впровадження інновацій, пропонуючи екологічно чисті молочні продукти і альтернативи на рослинній основі.

На цьому тижні в Конольфінгене (Швейцарія) Nestlé відкрила новий дослідницький центр по впровадженню інновацій і «прискоренню виведення на ринок» екологічно чистих і альтернативних молочних продуктів на рослинній основі. Центр покликаний надати платформу для студентів і вчених, які можуть використовувати досвід Nestlé в області молочних і рослинних білків, щоб прискорити виробництво продуктів від ідеї до ринку із використанням невеликого виробничого обладнання та кухні для тестування. У планах концерну запустити нову концепцію в тестовому магазині протягом шести місяців — повідомляє Retail Detail

Альтернативи на основі рослин стали пріоритетом для Nestlé з тих пір, як генеральним директором компанії був призначений Марк Шнайдер. В Європі Nestlé є лідером у виробництві замінників м’яса із брендом Garden Gourmet; в США група придбала виробника замінника м’яса Sweet Earth. Незабаром концерн запустить рослинний варіант «Несквік» на основі вівса і гороху.

"Інновації у виробництві молочних продуктів і їх альтернативи є основою стратегії Nestlé, а також нашої програми сталого розвитку. Як компанія, ми поставили амбітні цілі в галузі охорони клімату. Це частина нашої обіцянки розробляти продукти, які будуть корисні вам і корисні для планети", — сказав вищий керівник на відкритті нового центру досліджень і розробок.