Опубліковано

Цукрові заводи переробили понад 1,3 млн т сировини

Теги:
цукор

Українські цукрові заводи в 2020/21 МР станом на 13 жовтня виробили 178 тис. т продукції.

Про це свідчать дані НАЦУ «Укрцукор».

За даними асоціації, в сезон вступили 23 цукрових заводів.

Уточнюється, що підприємства переробили 1,34 млн т цукрового буряка.

У 2019/20 МР переробкою цукрового буряка займався 31 завод. Виробництво цукру склало 1,48 млн т.

У 2020/21 сезоні виробництво цукру прогнозується на рівні 1,2-1,3 млн т (-15%). У поточному сезоні, як заявляють в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, планують вести переробку 33 цукрових заводи.