Опубліковано

Ашан відкриває ще один Pick Up Point і планує запуск нового формату Ашан Drive

Теги:
Ашан
Фото:
rau.ua

Компанія Ашан Україна відкрила ще одну точку формату ultra-proximity — Ашан Pick Up Point. До кінця року рітейлер планує відкрити ще кілька магазинів найменшого торгового формату, а також запустити Ашан Drive.

Міжнародна компанія, яка була заснована в 1961 році у Франції. В Україні перший магазин був відкритий в 2008 році, а зараз мережа представлена в 9-ти містах і налічує 26 магазинів.

Як повідомила RAU   прес-служба компанії, відкриття нового Ашан Pick Up Point відбулося 5 грудня в Києві. Торговий обʼєкт розмістився в житловому комплексі Ліко-Град на вулиці Композитора Мейтуса, 4.

У компанії нагадують, що Pick Up Point — це найменший формат мережі площею близько 50 кв. м і з асортиментом 600-2000 найменувань. Завдання формату — залучення нових клієнтів, розширення і впізнаваність бренду Ашан — поширення програми лояльності, інформування про послуги і переваги компанії.

У компанії нагадують, що зараз Ашан зосередився на розвитку сервісів близькості — розширення функціоналу е-commerce, нових партнерствах, а також розвитку формату ultra-proximity. До кінця року Ашан планує інші відкриття магазинів формату pick up point, а також запуск Ашан Drive, про що повідомить найближчим часом.