Опубліковано

Цифровий актив Bitbon. Цифрова економіка для кожного

Фото:
All Retail

Цифрова економіка приведе до появи нового способу управління цінностями і нового принципу отримання доходу, що закономірно поліпшить якість життя кожної людини. Але спочатку треба визначитися з тим, що таке цифрова економіка, як вона працює і що буде в її основі.

Основою кожної економіки представляють три великі взаємоповʼязані групи: домашнє господарство, бізнес і уряд. Взаємини між групами строго регламентовано чинним законодавством. У «вакуумі» така економіка буде працювати ідеально. Але ми живемо в трохи іншому світі. У світі, де не можна виключити людський фактор. Або все-таки можна?

Якщо крім чинного законодавства економічні відносини будуть відбуватися всередині спеціальних систем, які будуть децентралізовані, то це зможе повністю виключити негативний вплив людини на економіку. І яскравим прикладом такої системи можна вважати Систему Bitbon.

Це цілісна децентралізована система на базі технології блокчейн, яка надає своїм користувачам можливість обліку та управління своїми активами, використовуючи цифрові активи — реальне майно, виражене в цифровому вигляді. Bitbon — токен допуску до однойменної системи. Він забезпечений реальними активами, згідно з протоколом Bitbon, зрозумілий для контролюючих органів і має безліч способів вигідного використання.

Управляти своїми активами можна буде через додаток One Space. В майбутньому, через це додаток кожен користувач зможе брати участь в проєктах і залучати фінансування, спілкуватися зі спільнотою, а також оплачувати товари та послуги цифровими активами.

На даному етапі, з огляду на низьку волатильність токена, Bitbon можна використовувати як безпечний спосіб збереження грошових коштів, а також примноження за допомогою Майнінг забезпечення консенсусу. Більш докладно про Майнінг Community PoS можна прочитати за посиланням https://www.bitbon.space/ru/mining

Не пропустіть шанс вже зараз приєднатися тренду цифрової економіки, що зароджується. Адже як показує практика — найуспішніші люди — це ті, хто приєднався до нової течії ще до того, як це стало трендом.