Опубліковано

Українське молоко отримало доступ до ринку Японії

Теги:
молоко
Фото:
epravda.com.ua

Україна та Японія погодили форму сертифіката для сирого молока та молочних продуктів від парнокопитних тварин.

Це означає, що українські виробники зможуть продавати молоко в Японію, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби Держпродспоживслужби.

“Продовжуємо працювати в напрямку розширення співробітництва з нашими міжнародними партнерами. Це дуже добра новина для українських виробників, зацікавлених у експорті сирого молока та молочних продуктів: відкрито ринок одного з найбільших стратегічних партнерів для українського експорту харчових продуктів — Японії”, — розповіла Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Повідомляється, що на сьогодні Держпродспоживслужба співпрацює з міжнародними партнерами для розширення збуту по близько 30 країнах по різних товарних позиціях, серед яких — продукція птахівництва, жива велика та дрібна рогата худоба, яловичина та свинина, молоко та молочні продукти, мед, яблука, лохина та черешня, горох та квасоля, цибуля, пшеничне борошно, риба та рибопродукти, репродуктивний матеріал.