Опубліковано

Виробництво продуктів переробки зернових помітно скоротилося

Теги:
зернові
Фото:
glavcom.ua

Виробництво більшості продуктів переробки зернових в березні 2020/21 МР помітно знизилося в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляють аналітики «УкрАгроКонсалт» .

Як наголошується, скорочення виробництва спостерігається по таких продуктах переробки:

- борошно -26,6% (-25,6% з початку сезону);

- хліб і хлібобулочні вироби -3,0% (-8,6% з початку сезону);

- макаронні вироби -31,0% (-9,1% з початку сезону);

- висівки -26,5% (-22,4% з початку сезону);

- корми -5,2% (-6,5% з початку сезону);

- рис -34,9% (-61,1% з початку сезону);

- крупи і борошно грубого помелу з мʼякої пшениці і полби -15,2%, (+ 1,9% з початку сезону);

- крупи і борошно грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших: -29,4% (+ 3,9% з початку сезону).