Виробництво продуктів переробки зернових помітно скоротилося
- Фото:
- glavcom.ua
Виробництво більшості продуктів переробки зернових в березні 2020/21 МР помітно знизилося в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Про це повідомляють аналітики «УкрАгроКонсалт» .
Як наголошується, скорочення виробництва спостерігається по таких продуктах переробки:
- борошно -26,6% (-25,6% з початку сезону);
- хліб і хлібобулочні вироби -3,0% (-8,6% з початку сезону);
- макаронні вироби -31,0% (-9,1% з початку сезону);
- висівки -26,5% (-22,4% з початку сезону);
- корми -5,2% (-6,5% з початку сезону);
- рис -34,9% (-61,1% з початку сезону);
- крупи і борошно грубого помелу з мʼякої пшениці і полби -15,2%, (+ 1,9% з початку сезону);
- крупи і борошно грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших: -29,4% (+ 3,9% з початку сезону).