Опубліковано

У весняний локдаун закрилося 14% ресторанів в Україні

Теги:
карантин
Фото:
Економічна правда

За період весняного локдауна кількість працюючих ресторанів в Україні скоротилася на 14%, оборот працюючих закладів громадського харчування зменшився на 12%.

Про це повідомляє Opendatabot.

В кінці березня в Києві, Львові та Одесі був введений локдаун, що завершився в кінці квітня. В умовах обмежень «червоної зони» ресторани могли працювати тільки на винос. У деяких областях обмеження були зняті раніше, тому вже в кінці квітня спостерігалося незначне зростання кількості працюючих ресторанів.

На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період сектору відновитися не вдалося: відкрилося тільки 2% ресторанів, а їх оборот виріс на 2%, уточнюють в Opendatabot.