Опубліковано

Створили борошно, в якому в 10 разів більше клітковини

Теги:
зернові
хліб
Фото:
agropolit.com

Limagrain Ingredients запустила новий продукт LifyWheat, який в 10 разів більше насичений клітковиною, ніж звичайне борошно.

Як і звичайне борошно, LifyWheat можна використовувати для хлібобулочних виробів, макаронів, печива або сухих сніданків, передає bakeryandsnacks.

У компанії відзначають, що інноваційне борошно зʼявилося після 20 років досліджень в цьому сегменті.

Споживачі в усьому світі до сих пір не отримують достатню кількість клітковини, незважаючи на її визнані переваги для здоровʼя, йдеться в повідомленні.

Національні дослідження по всій Європі також показують, що споживання клітковини значно нижчі рекомендованої кількості. Розрив між раціональним та існуючим рівнем споживання клітковини вважається серйозною проблемою громадської охорони здоровʼя.