Опубліковано

Rozetka відкрила першу офлайн-аптеку

Теги:
ROZETKA
Фото:
RAU

У вересні 2021 року в найбільшому фізичному магазині провідного інтернет-маркеплейса України Rozetka відкрилася перша офлайн-аптека бренду.

Найбільший онлайн-рітейлер України. Засновник і власник компанії — Владислав Чечоткін

Як повідомляє на своїй Facebook-сторінці фахівець з маркетингу Rozetka Олена Розпусна, в супермаркеті біля станції метро Почайна в Києві офлайн можна купити ліки і аптечні товари у власній аптеці Rozetka. Більш детальна інформація про новий обʼєкт відсутня.

Проте в держреєстрах можна знайти інформацію про створення в квітні 2021 року ТОВ «Розетка Мед», яке отримало ліцензію Держлікслужби на ведення господарської діяльності з торгівлі лікарськими засобами. Ліцензія діє з 20 травня 2021 року і передбачає роздрібну торгівлю медикаментами Rozetka Аптека № 1 за адресою Київ, проспект Степана Бандери, 6, корпус 3.

Нагадаємо, за цією адресою знаходиться перший і найбільший флагманський магазин Rozetka. Саме з нього Rozetka розпочала свій інноваційний шлях в офлайн і розвиток мережі. Сьогодні це унікальний обʼєднаний простір із зоною видачі інтернет-замовлень і великим торговим залом з вітринами.