Опубліковано

Кенді-бар: зібрати самому чи замовити?

Кенді-бар — солодкий стіл для свята або кава-брейку на різноманітних заходах. Ця локація зазвичай має тематичне оформлення і стає повноцінним доповненням декору. Для цього ретельно добирають скатертини, посуд, меблі, види й колір солодощів. У якості смаколиків можна використовувати будь-які десерти: торти, тістечка, печиво, капкейки, шоколад, цукати, зефір тощо. Кенді-бар можна замовити за посиланням https://mavkacake.com/candy-bar/ або спробувати зібрати самостійно. Розглянемо плюси та мінуси кожного варіанту.

Кенді-бар від кондитерської

Головні переваги професійного рішення такі:

  • Великий вибір свіжих ласощів, зроблених на замовлення. Це може бути все що завгодно: капкейки, макарунс, тістечка, порційні десерти та багато іншого.
  • Тематичний декор, бездоганний вигляд солодощів. Аби надати смаколикам святкового вигляду, кондитери використовують кольоровий крем, мастику, карамель і глазур, прикрашають вироби свіжими ягодами, фруктами та навіть квітами.
  • Можливість замовити нестандартні смаки. Ви можете бути певні, що гостям сподобаються макаруни-снікерси, тістечка з маракуєю, торти з обліпихою та інші незвичайні ансамблі. Навіть класичні смаки у виконанні професійних кондитерів заграють для вас новими барвами.
  • Кенді-бар на свято з будь-якою кількістю гостей. Не має значення, чи розраховано стіл на кількох людей чи на сотню! Солодощі будуть приготовані й привезені своєчасно.
  • Доставка смаколиків за вашою адресою безпосередньо перед початком заходу. Нічого не встигне завітритися, розшаруватися чи втратити смак!
  • Професійне сервірування. Усі десерти будуть акуратно розставлені.

Єдиним умовним недоліком можна вважати більш високу вартість такого кенді-бару у порівнянні з «саморобним». Проте ви, як організатор заходу, повністю позбавляєтеся клопоту, пов’язаного із створенням солодкого столу.

Самостійно зібраний кенді-бар

Ось кілька «плюсів» подібного рішення.

  • Менша вартість. Ви не оплачуєте послуги спеціалістів. До того ж «магазинні» солодощі помітно дешевші, хоча поступаються смаком.
  • Улюблені ласощі гостей чи господаря заходу. Можливо, ви точно знаєте, яким десертам зрадіють.

До «мінусів» належать:

  • необхідність витрачати час на купівлю/приготування солодощів, пошук найбільш свіжих десертів;
  • самостійний розрахунок кількості кожного виду пригощань;
  • «магазинні» солодощі мають стандартні смаки;
  • необхідність самостійно сервірувати та прикрашати стіл.

То який варіант обрати?

Очевидно, що самостійне створення кенді-бару додає клопоту, що може бути недоречним, коли ви і так зайняті плануванням свята. Проте це також більш вигідне рішення, якщо бюджет обмежений, гостей планується запросити небагато, а захід не надто «відповідальний». Хороший приклад — святкування в сімейному колі або влаштування повсякденного солодкого столу для офісних працівників.

Якщо ж планується весілля, ювілей, зустріч з діловими партнерами, кава-брейк на конференції, корпоратив та інші важливі події, варто довірити створення кенді-бару професіоналам. У цьому випадку ви можете бути впевнені, що солодкий стіл буде виглядати ідеально, а досконалі смаки надовго запам’ятаються гостям.