Кенді-бар: зібрати самому чи замовити?
Кенді-бар — солодкий стіл для свята або кава-брейку на різноманітних заходах. Ця локація зазвичай має тематичне оформлення і стає повноцінним доповненням декору. Для цього ретельно добирають скатертини, посуд, меблі, види й колір солодощів. У якості смаколиків можна використовувати будь-які десерти: торти, тістечка, печиво, капкейки, шоколад, цукати, зефір тощо. Кенді-бар можна замовити за посиланням https://mavkacake.com/candy-bar/ або спробувати зібрати самостійно. Розглянемо плюси та мінуси кожного варіанту.
Кенді-бар від кондитерської
Головні переваги професійного рішення такі:
- Великий вибір свіжих ласощів, зроблених на замовлення. Це може бути все що завгодно: капкейки, макарунс, тістечка, порційні десерти та багато іншого.
- Тематичний декор, бездоганний вигляд солодощів. Аби надати смаколикам святкового вигляду, кондитери використовують кольоровий крем, мастику, карамель і глазур, прикрашають вироби свіжими ягодами, фруктами та навіть квітами.
- Можливість замовити нестандартні смаки. Ви можете бути певні, що гостям сподобаються макаруни-снікерси, тістечка з маракуєю, торти з обліпихою та інші незвичайні ансамблі. Навіть класичні смаки у виконанні професійних кондитерів заграють для вас новими барвами.
- Кенді-бар на свято з будь-якою кількістю гостей. Не має значення, чи розраховано стіл на кількох людей чи на сотню! Солодощі будуть приготовані й привезені своєчасно.
- Доставка смаколиків за вашою адресою безпосередньо перед початком заходу. Нічого не встигне завітритися, розшаруватися чи втратити смак!
- Професійне сервірування. Усі десерти будуть акуратно розставлені.
Єдиним умовним недоліком можна вважати більш високу вартість такого кенді-бару у порівнянні з «саморобним». Проте ви, як організатор заходу, повністю позбавляєтеся клопоту, пов’язаного із створенням солодкого столу.
Самостійно зібраний кенді-бар
Ось кілька «плюсів» подібного рішення.
- Менша вартість. Ви не оплачуєте послуги спеціалістів. До того ж «магазинні» солодощі помітно дешевші, хоча поступаються смаком.
- Улюблені ласощі гостей чи господаря заходу. Можливо, ви точно знаєте, яким десертам зрадіють.
До «мінусів» належать:
- необхідність витрачати час на купівлю/приготування солодощів, пошук найбільш свіжих десертів;
- самостійний розрахунок кількості кожного виду пригощань;
- «магазинні» солодощі мають стандартні смаки;
- необхідність самостійно сервірувати та прикрашати стіл.
То який варіант обрати?
Очевидно, що самостійне створення кенді-бару додає клопоту, що може бути недоречним, коли ви і так зайняті плануванням свята. Проте це також більш вигідне рішення, якщо бюджет обмежений, гостей планується запросити небагато, а захід не надто «відповідальний». Хороший приклад — святкування в сімейному колі або влаштування повсякденного солодкого столу для офісних працівників.
Якщо ж планується весілля, ювілей, зустріч з діловими партнерами, кава-брейк на конференції, корпоратив та інші важливі події, варто довірити створення кенді-бару професіоналам. У цьому випадку ви можете бути впевнені, що солодкий стіл буде виглядати ідеально, а досконалі смаки надовго запам’ятаються гостям.