Опубліковано

Міжнародна бізнес-конференція «Український хліб, крупи, борошно та макарони на шляху до ЄС»

Про конференцію

27-29 жовтня у м. Львів відбудеться Міжнародна бізнес-конференція «Українські борошно, крупи, хлібні продукти та паста: шлях до Європи». В ході заходу планується зібрати понад 200 ТОП-менеджерів та власників борошномельних, круп’яних, хлібопекарських підприємств та виробників макаронних виробів, ключових фахівців галузі та представників компаній-постачальників продукції, обладнання й технологій.

Аудиторія учасників конференції

Власники та ТОП-менеджмент зернопереробних підприємств, хлібопекарської галузі, представники роздрібних мереж України та Європи, провідні експерти зернового ринку та AgriFood України і світу, імпортери товарів групи «Зернова Бакалія», представники влади та галузевих об’єднань, постачальники обладнання і технологій та інших представників галузі інші учасники агропромислового та суміжних секторів.

Організатори:

  • Громадська Спілка «Борошномели України»
  • Львівська обласна військова адміністрація
  • Всеукраїнська асоціація пекарів
  • ТОВ "Agro Marketing Agency«

За підтримки:

  • Міністерства аграрної політики та продовольства України
  • Міністерства економіки України
  • Торгово-промислової палати України
  • Європейського банку реконструкції та розвитку
  • Продовольчої та сільськогосподарської організація ООН (FAO)
  • Галузевого об’єднання «Союз виробників харчової промисловості України» (Украхарчопром)

Спонсори: Bühler Ukraine («Бюлер Україна»), ПрАТ"Концерн Хлібпром"

Кілька останніх сезонів для аграрного бізнесу в цілому та зернопереробного зокрема були вкрай непередбачуваними. Карантинний період змінився на воєнний стан.

І якщо до складнощів, з якими зіткнулися із запровадженням локдауну, бізнес вже пристосувався, то виклики воєнного 2022-го знов змусили переглянути налагоджені процеси і умови роботи в секторі.

Незважаючи на обмежений експорт зерна, на ринку лишається гострою конкуренція між борошномелами та трейдерами за якісну сировину, що справляє вплив на закупівельні ціни. Додалась вартісна та напружена логістика, зміна географічних напрямів та транспортних каналів збуту до європейського. Зернопереробна галузь продовжує трансформуватися під тиском факторів. Складна ситуація вимагає від учасників ринку рішень, пов’язаних як із забезпеченням продовольчої безпеки України, так і з налагодженням зовнішньої торгівлі. З цих причин оголошується проведення «Міжнародної бізнес-конференції «Українські борошно, крупи, хлібні продукти та паста: шлях до Європи».

Основні теми

  • Поточний макроекономічний стан України та його перспективи
  • Ринок зернової сировини: що маємо та чого чекати?
  • Які виклики ставить перед виробниками зернових продуктів внутрішній ринок?
  • Можливості українських зернових продуктів на ринках ЄС
  • Стратегія виходу на європейські торгівельні мережі в форматі «Приват лейбл»;
  • Досвід, вдалі кейси та стратегії виходу на європейський ринок
  • Що слід зробити, щоб стати конкурентним на європейському ринку?
  • Чи можливо подолати існуючі логістичні складнощі в торгівлі?
  • Програми співпраці WFP з українськими переробниками зерна
  • Бізнес-тур «Ознайомлення з сучасним виробництвом борошна та хліба на підприємствах Польщі» (окрема програма на 28-29 жовтня буде опубліковано додатково)

Спікери

Олег Устенко, радник Президента України з економічних питань

Олександр Гайду, голова Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики (TBC)

Марина Забарило, директор споживчої панелі Consumerscan, GFK Ukrаine

Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики України

Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України», голова правління ГО «Укрхарчопром», експерт зернового сектору ФАО ООН, к.т.н

Євген Моцний, комерційний директор ТОВ «Сквирський КХП» (ТМ "Сквирянка")

Олександр Тараненко, президент Всеукраїнської асоціації пекарів

Владислав Аверченко, генеральний директор "Концерну Хлібпром"

Олександр Жемойда, директор департаменту багатосторонніх та двосторонніх торговельних угод Мінекономіки України

Дмитро Романів, представник FAO/ЄБРР

Олег Онищенко, менеджер з технічних та презентаційних питань компанії "СЖС-Україна«

Дмитро Жигунов, доктор технічних наук, завідувач кафедри технологій переробки зерна, ОНАХТ

Андрій Друзяка, незалежний експерт зернового ринку України та світу

Олександр Бондарчук, директор «Штерн Україна» (представництво Muhlenchemie в Україні)

Андрій Шаран, кандидат технічних наук, директор "Бюлер Україна«

___________________________________

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

27 жовтня

9.00 — 10.00 Реєстрація, ранкова кава

10.00 — 14.00 Пленарна частина конференції. Доповіді спікерів

14.00 — 15.00 Перерва на обід

15.00 — 18.30 Продовження пленарної частини. Підведення підсумків

19.00 — 21.00 Дружня вечеря

УМОВИ УЧАСТІ

Вартість реєстраційного внеску для одного учасника — 10 000 UAH (250 EUR)

Оплата реєстраційного внеску включає:

  • отримання всіх інформаційно-практичних матеріалів конференції
  • візитки учасників
  • розміщення візитки компанії
  • кава-брейки, обід
  • фуршет, неформальне спілкування

Надаються знижки:

  • 15% — для членів ГС «Борошномели України» та Всеукраїнської асоціації пекарів

Реєстрація обов’язкова за посиланням — https://forms.gle/ZJBfWUSqRLn8YMUdA

ПРОЖИВАННЯ у М.ЛЬВІВ НЕ ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ УЧАСТІ І ЗАБЕЗПЕЧУЄТЬСЯ УЧАСНИКАМИ САМОСТІЙНО.

Щодо питань участі, розміщення реклами, виступу з доповіддю звертайтесь до координаторів:

Святослав Ткаченко

+38(063) 357 73 59

market@agromarketing.com.ua

Родіон Рибчинський

+38 (067) 634 26 16

head@ukrmillers.com