Нові вершки від «Яготинського» 33% і 20% — для вишуканих кулінарних рішень і щоденного використання
«Яготинське» представляє дві новинки, що стануть незамінними помічниками кулінарів: ультрапастеризовані вершки 33% та 20%.
«Для нас головне — якість. Ми створили вершки, які стануть ідеальною основою для ваших кулінарних творінь, задовольняючи потреби як знаних шеф-кухарів, так і тих, хто лише відкриває світ кулінарії вдома», — зауважила Наталя Васильєва, головний технолог Групи компаній "Молочний альянс«.
Нові вершки ТМ «Яготинське» 33% жирності — це мрія кожного кондитера. Вони підходять для приготування пишних кремів, ніжних мусів, вишуканих десертів та тортів. А також стануть чудовою основою в шоколадному ганаші, додадуть ніжності панакоті, тирамісу або стануть ключовим інгредієнтом у фруктових салатах та морозиві. Завдяки високому вмісту жиру, вершки чудово збиваються, створюючи стабільну та повітряну структуру, яка чудово тримає форму.
Для тих, хто любить готувати смачні та ситні страви, створили вершки 20% жирності. Вони стануть чудовим доповненням до соусів, супів-пюре, омлетів, пасти та інших гарячих страв.
З їхньою допомогою ви зможете приготувати оксамитові вершкові соуси для пасти, м’яса чи риби. Додавати їх до супів-пюре (гарбузового, грибного, броколі), щоб надати їм ніжності та насиченості. Ці вершки ідеальні для омлетів, запіканок, чудово підійдуть для приготування жульєнів, ризотто. Головна їхня перевага — стабільність при нагріванні. Вершки «Яготинське» не згорнуться і збережуть ідеально однорідну структуру під час приготування, надаючи стравам ніжний вершковий смак та апетитний вигляд.
Обидва види вершків ультрапастеризовані, виготовлені з добірного молока. Придбати їх можна в асептичному пакованні Tetra Gemina, яке надійно зберігає властивості продукту. Вершки представлені у двох зручних форматах: 950 г і 500 г.