Засновниця «Галі Балуваної» працює над новим форматом пекарні
- Фото:
- Forbes.ua
Підприємиця Алла Теліга планує запустити першу власну пекарню у Луцьку цієї зими.
Це вже третій проєкт підприємиці після франчайзингової мережі напівфабрикатів «Галя Балувана» та франшизи сімейних чебуречних "Ціберек«.
Асортимент пекарні передбачає 50 позицій: від хліба до круасанів. Частину рецептур розробляли разом із польськими партнерами у Вроцлаві, але головний акцент залишиться на українських смаках.
Головні позиції асортименту — мініпиріжки з вишнями за родинним рецептом підприємиці та кето-хліб — випічка з підвищеним вмістом жирів і мінімумом вуглеводів.
Заклад передбачатиме як купівлю продукції з собою, так і столики для відпочинку всередині. Формат пекарні розрахований на франчайзі «Галя Балувана», які прагнуть розвивати власну мережу.
Восени команда працюватиме над рецептурами та тестуванням меню, а масштабування формату з партнерами розгляне після відкриття першого закладу взимку та аналізу фінансових результатів.