Опубліковано

Засновниця «Галі Балуваної» працює над новим форматом пекарні

Підприємиця Алла Теліга планує запустити першу власну пекарню у Луцьку цієї зими.

Це вже третій проєкт підприємиці після франчайзингової мережі напівфабрикатів «Галя Балувана» та франшизи сімейних чебуречних "Ціберек«.

Асортимент пекарні передбачає 50 позицій: від хліба до круасанів. Частину рецептур розробляли разом із польськими партнерами у Вроцлаві, але головний акцент залишиться на українських смаках.

Головні позиції асортименту — мініпиріжки з вишнями за родинним рецептом підприємиці та кето-хліб — випічка з підвищеним вмістом жирів і мінімумом вуглеводів.

Заклад передбачатиме як купівлю продукції з собою, так і столики для відпочинку всередині. Формат пекарні розрахований на франчайзі «Галя Балувана», які прагнуть розвивати власну мережу.

Восени команда працюватиме над рецептурами та тестуванням меню, а масштабування формату з партнерами розгляне після відкриття першого закладу взимку та аналізу фінансових результатів.