All Retail
Опубліковано

«АТБ-Маркет» знімає торговельну націнку на певну категорію продуктів харчування першої необхідності 10.04.2020 в 19:45

Теги:
АТБ-Маркет
АТБ
Фото:
https://dp.informator.ua

Компанія «АТБ-Маркет» з 10.04.2020 знімає торгівельну націнку на певні категорії продуктів харчування першої необхідності.

Зокрема йдеться про такі товари як: крупи, макаронні вироби, борошно, соняшникова олія, масло, молоко, яйця та овочі. Детальний перелік продуктів, на які знята торговельна націнка, можна переглянути на офіційному сайті компанії https://www.atbmarket.com/news/977/

Реалізація продуктів без торговельної націнки буде здійснюватися на період дії карантину або обмежувальних заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України.

Таке рішення – є принциповою та соціально-відповідальною позицією компанії, щодо необхідності забезпечення всіх клієнтів магазинів торговельної мережі «АТБ» продуктами харчування та товарами першої необхідності за доступними та справедливими цінами.

Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

В даний час, компанія «АТБ-Маркет» зняла всі обмеження, щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів торговельної мережі «АТБ» у всіх регіонах України. Компанія також поновила акційну активність та пропонує своїм клієнтам щотижневі знижки більш ніж на 600 товарів.

Компанія докладає усіх зусиль, щоб мінімізувати підвищення цін на продукти та товари першої необхідності та прозоро й відкрито інформує громадськість, щодо ситуації з ціноутворенням на ринку вітчизняної роздрібної торгівлі.  

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або