All Retail
Опубликовано

«АТБ-Маркет» з 01.04.20 знижує торговельну націнку на певну категорію продуктів харчування першої необхідності

В умовах економічної кризи та загальнонаціонального карантину, а також у зв’язку зі стрімким підвищенням відпускних цін з боку постачальників на продукти харчування та товари першої необхідності, компанія «АТБ-Маркет» з 01.04.2020 року знижує торговельну націнку на певні категорії продуктів харчування.

 Зокрема, від 2% до 3% на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію та від 4% до 8% на овочі та фрукти. При цьому, компанія завжди забезпечувала мінімальну торгову націнку саме на ці групи товарів.

Таке рішення – є принциповою та соціально-відповідальною позицією компанії, щодо необхідності забезпечення всіх клієнтів магазинів торговельної мережі «АТБ» продуктами харчування та товарами першої необхідності за доступними та справедливими цінами.

Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

В даний час, компанія «АТБ-Маркет» зняла всі обмеження, щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів торговельної мережі «АТБ» у всіх регіонах України. Однак она залишає за собою право ввести локальні обмеження на продаж тої чи іншої групи товарів за фактом появи на нього ажіотажного попиту.

Компанія докладає усіх зусиль, щоб мінімізувати підвищення цін постачальниками та прозоро й відкрито інформує громадськість, щодо ситуації з ціноутворенням на ринку вітчизняної роздрібної торгівлі.   

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или