Сінгапур дозволив імпорт м'ясних консервів з України
- Фото:
- https://foodandmood.com.ua
Українські виробники термічно оброблених продуктів з м'яса птиці, свинини та яєць можуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.
Відповідне рішення прийняло Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, передає БизнесЦензор з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ України.
"Будь-які кризи приносять і нові можливості. Доступ українських товарів на ринок Сінгапуру допоможе нашим підприємцям нарощувати експорт, незважаючи на коронавірусну кризу", – заявив глава Мзс Дмитро Кулеба.
Міністр додав, що глобальні ринки та ланцюги постачання товарів у даний час трансформуються через пандемію, і Україна здатна використати зміни в свою користь. Насамперед, розкриваючи прихований потенціал експорту на ринки країн Азії.
У міністерстві зазначили, що докладні роз'яснення про умови експорту в Сінгапур можна отримати в Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.