Молочний альянс розширює лінійку сирів
- Фото:
- Unian.ua
Група компаній «Молочний альянс» виводить на ринок три нових види сиру під ТМ «Яготинське»
Як говориться в повідомленні компанії, виготовлятися новинки будуть на ТДВ "Баштанський сирзавод".
Так, три види сирів з чеддерізацією поповнили портфель молочного бренду — напівтверда «Моццарелла» 50% жиру, розсолу «Сулугуні» 45% жиру і напівтвердий «Чеддер» 45% жиру.
"Чеддеризовані сири ми будемо виробляти на автоматизованій лінії Comat, яка, на сьогоднішній день, в Україні встановлена тільки на нашому підприємстві. Потужність лінії становить до 10 тонн на добу. А налаштовували її роботу — спеціально викликані для цього італійські фахівці", — зазначив генеральний директор ТДВ «Баштанський сирзавод» Михайло Гадіон.
Стосовно основних характеристик нових сирів — вони добре плавляться і тягнуться. Завдяки цьому «Моццарелла», «Чеддер» і «Сулугуні» стануть головними інгредієнтами при приготуванні піци, бургерів, гарячих бутербродів та іншої випічки, прогнозують в компанії.