МХП Косюка утримує стабільним виробництво мʼясної продукції
- Фото:
- unn.com.ua
У ІІ кварталі 2021 року агрохолдинг МХП Юрія Косюка випустив 8 462 тонн готової мʼясної продукції (ковбаси і копчене мʼясо), що відносно стабільно рік до року.
Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за ІІ квартал 2021 року, передає УНН.
Найбільший в Україні виробник і експортер курятини. Власник компанії — Юрій Косюк
Середня ціна готової мʼясної продукції МХП за рік зросла на 14% — до 80,72 грн за 1 кг (без ПДВ).
"В основному через зростання цін на сировину (курятина)", — пояснили в компанії.
Обсяг продажів напівфабрикатів у IІ кварталі 2021 року склав 4 485 тонн, і залишився відносно стабільним рік до року.
"Середня ціна у IІ кварталі 2021 року зросла на 32% до 50,91 грн за 1 кг (без ПДВ) в основному через зміни продуктового міксу, з акцентом на більш дорогі SKU і початком співпраці з McDonalds Ukraine (з другого кварталу 2021 року) зі збільшенням продажів продукції з більшою маржинальністю ", — інформують в МХП.