Опубліковано

Гастробар Gabar — новий проєкт співзасновника мережі «Галя Балувана»

Співзасновник мережі «Галя Балувана» та власник бренду Multi Cook Володимир Матвійчук анонсував запуск нового проєкту — мережі гастробарів Gabar.

Перший заклад має відкритися у Луцьку вже у травні-червні цього року. Gabar буде абсолютно новим проєктом компанії.

«Це буде гастро-бар, звідки й назва, в ньому поєднається декілька популярних форматів: кав’ярня, кафе, бар, ресторан із можливістю швидко скуштувати їжу ресторанного формату. На цьому й будемо робити акцент: швидка, смачна та корисна їжа високої якості за помірними цінами», — сказав Володимир Матвійчук.

Наразі на об'єкті відбуваються ремонтні роботи, триває пошук персоналу, дозамовляється техніка, обладнання, меблі.

«Головне: можливість швидко отримати саму ту страву, яку ви хочете — хай то м’ясо з гарніром та креп-суп, цукерки власного виробництва з кавою чи бургер, салат з соусом власного виробництва, італійську пасту власного виробництва, напої, морозиво й т.ін. Саме у цьому сенсі я казав про поєднання концепцій, а не мав на увазі інтер'єр і атмосферу. Ми, скоріш, орієнтуємося, на принцип фаст-фуда, коли вирішальну роль відіграє швидкість оберту столиків. За нашими планами, будь-яку страву клієнт має отримати за 5−7 хвилин», — додав він.

Володимир Матвійчук розповів, що інтер'єр буде практичним, за потреби усі його елементи можна швидко демонтувати й перевезти на нове місце. Планування закладу теж буде максимально функціональне: без повноцінної кухні, окремо — барна стійка, місце, де готуються страви та столики.

Планується запустити близько 100 позицій у меню. Це будуть кондитерські, ресторанні страви, напої та соуси, морозиво власного виробництва, салатна група, бургери, кебаб, лаваш і так далі.

«Одразу всі 100 позицій в меню додавати не будуть, спочатку їх буде близько 30, далі — оцінка попиту та корегування асортименту.Фішкою закладу стане новий формат подачі страв та їх видачі. Переважна більшість страв буде готуватися в окремій кухні, а потім доставлятися до ресторанів. Очікується, що одна кухня зможе повноцінно обслуговувати 5−10 закладів, тобто партнер-франчайзі зможе відкрити одну кухню, а потім масштабувати Gabar, відкриваючи декілька закладів, з постачанням з власної кухні.

Завдяки цьому проявляється ще одна „фішка“ нашого закладу: немає потреби в збільшення потужності електромереж та виробничої вентиляції. Ми зможемо запуститися навіть в будь-якій кав’ярні, переформатувавши її. Наразі компанія передусім фокусується на вже існуючих партнерах «Галя Балувана» чи Multi Cook. Однак новими франчайзі можуть стати абсолютно нові люди», — розповів Володимир Матвійчук.