Опубліковано

Мережа «Сільпо» та ресторани «Чорноморка» організовують фестиваль «Устричний круїз»

Весь червень у «Сільпо» дегустуватимуть свіжі устриці з Франції та Нідерландів, проводитимуть майстер-класи та смакуватимуть страви від шефів «Чорноморки».

Весь червень у 150 супермаркетах «Сільпо» можна скуштувати різноманітні устриці прямо з французьких і нідерландських ферм за суперцінами від 19,99 гривень. Від фруктово-солодких Фін де клер до фаворитів світових шеф-кухарів устриць Жилардо.

У програму активностей «Сільпо» входять майстер-класи, де навчатимуть відкривати найсвіжіші устриці та дегустувати їх прямо у магазинах, а також навчатимуть розпису мушель. Також дегустуватимуть устричний суп за рецептом шефів «Чорноморки». Серед усього меню устричних делікатесів це — справжня перлина.

Організатори запрошують на майстер-клас від шефів ресторанів «Чорноморка». Кухарі готуватимуть устричний суп та омлет, тартар, а також спагеті «Лімончелло» з устрицями та шпинатом за авторськими рецептами. Любителі устриць продегустують їх та почують історії приготування страв.