Опубліковано

Дослідження Private Label: Бакалія, Оброблені овочі, фрукти та ін.

Дослідження покаже, які продукти, формати та партнерські моделі Private Label будуть найбільш перспективними у 2026 році.

Готується дослідження Private Label в категоріях:

  • Бакалія
  • Мариновані овочі і гриби, салати
  • Оброблені свіжі овочі, фрукти, гриби, тощо
  • Соки, смузі
  • Соуси і кетчупи
  • Джеми
  • Снеки фруктові

Запрошуємо Вас приєднатись до дослідження, заповнити анкету і отримати звіт.

Результати дослідження представимо анонімно, без згадування брендів чи компаній.

Звіт дослідження отримають усі спеціалісти з ВТМ, хто взяв участь і заповнив анкету, а також буде презентований 20 листопада на конференції VeggiFruits 2025 — головної події про бізнес переробки овочів, фруктів, ягід і грибів, а також ринок бакалії.

Також запрошуємо представників торгових мереж на цю конференцію — участь одного представника від мережі БЕЗКОШТОВНА, за умовою участі у дослідженні і реєстрації.

Реєстрація до участі в конференції — на сайті заходу VeggiFruits. Переробка овочів і фруктів

Посилання на анкету дослідження: https://forms.gle/fvugw1o6EY7RUEWF7

Контакти організаторів: FPR-Events, Аліна Державецька +38 067 929 47 49

https://fprconf.com/