Опубліковано

Відбулося відкриття закладу Gabar від співзасновника мережі «Галя Балувана»

Мультифункціональний заклад громадського харчування Gabar, фундатором якого є співзасновник мережі «Галя Балувана» та «MULTI COOK» Володимир Матвійчук, вже відкрився в тестовому режимі у Луцьку. За кілька днів його відвідали понад 500 гостей.

Gabar поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар та заклад швидкої їжі.

У перший день тестової роботи та сам засновник, і бренд-шеф закладу Юрій Хазіпов активно спілкувалися з гостями, аби почути їхні пропозиції.

"Ми зрозуміли свої слабкі сторони, побачили деякі факапи. Наприклад, страви іноді вдалося видати не так швидко, як планувалось раніше. Але це все налагодиться, ми будемо думати, як прискорити процес. Для цього й існує тестове відкриття. Просимо гостей ставитися з розумінням до деяких незручностей", — сказав Володимир Матвійчук, власник Gabar.

У меню Gabar представлені понад 30 позицій. В асортименті є сніданки (пудинги, панкейки, сирники), салати, паста, супи, другі страви (повноцінна тарілка з гарніром, м’ясом, рибою чи морепродуктами та соусом). Не залишаться голодними у закладі й поціновувачі швидкої їжі: серед страв є піца (зокрема, солодка), бургери, кебаби, курячі крильця, картопля фрі. Любителям солоденького у Gabar пропонують чималий вибір десертів та морозива. Серед напоїв — кава, чай, фірмові коктейлі.

"Заклад повністю виправдав наші очікування щодо мультифункціональності. Вона полягає в тому, аби кожен відвідувач зміг знайти у нас страви до смаку. У перший день відкриття до нас завітали багато сімей. Ми побачили, що діти здебільшого просять картоплю фрі, бургери, піцу. Мама, зазвичай, бере салат чи пасту, тато — щось більш калорійне та ситне. Приходили і гості літнього віку, пили каву, куштували десерти, фірмові цукерки. Хтось брав їжу з собою, щоб скуштувати на офісі чи на вулиці. Тобто, кожному нам є що запропонувати", — каже Володимир Матвійчук.

З часом страви в асортименті обіцяють змінювати, пропозицію закладу адаптуватимуть згідно із запитами лучан. У кожному наступного Gabar меню буде відрізнятися від попереднього.

"Ми відкриті до критики і хочемо чути фідбеки від наших клієнтів. Якщо щось комусь не подобається, ми будемо чекати на їхні відгуки. Коли ми вперше опублікували інформацію про своє відкриття, громадяни почали писати коментарі, що у нас немає пандуса, який би зробив заклад доступним для людей з інвалідністю. Наступного ж дня ми замовили пандус", — каже Володимир Матвійчук.

Для розвитку та масштабування засновник бренду планує використовувати модель франчайзингу. На сьогодні є вже 10 бізнесменів, які згодом відкриють заклади Gabar у Луцьку, Волинській області та всій Україні. Серед партнерів люди, які давно працюють в мережі «Галя Балувана», а також ресторатори, що готові зробити ребрендинг та переобладнати свої заклади під Gabar.