All Retail
Опубліковано

Відбувся запуск супермаркету NOVUS в Нових Петровіцях

Фото:
https://biz.censor.net.ua

Всупереч складним епідемологічним обставинам в країні, компанія «НОВУС Україна», не відступає від своїх планів щодо відкриття нових торговельних об'єктів.

Зокрема, як стало відомо порталу All Retail, сьогодні, 10 квітня 2020 року в Нових Петрівцях Київської області відчинив свої двері черговий магазин торгової мережі NOVUS. Він розташований по вул. Балицкой (ділянка 1). Торгова площа нового NOVUS-а складе більше 1 900 кв. м.

Примітно, що новий супермаркет був побудований рітейлером «з нуля», а також це перший магазин, відкритий компанією в поточному році

Крім того, як свідчить інформація, розміщена оператором на провідних вітчизняних інтернет-сервісах по працевлаштуванню, набір персоналу HR-фахівцями "НОВУС Україна" все ще триває.

Нагадаємо, що раніше було надано остаточний дозвіл АМКУ на концентрацію у вигляді створення торгово-закупівельного союзу (у формі ТОВ «Асоціація регіональних мереж») мережами NOVUS, "Файно маркет" і "Делікат" з метою здійснення спільних закупівель продовольчих і непродовольчих товарів. Очікується, що діяльність ТОВ «Асоціація регіональних мереж» буде сприяти розвитку конкуренції та мати позитивні ефекти як для споживачів, так і для постачальників.

В цілому, за станом на кінець першого кварталу 2020 р. мережа NOVUS включала 44 торгові точки. Компанія продовжує розвивати об'єкти різних форматів площею від 300 до 8000 кв. м (у тому числі – франчайзингові).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або