All Retail
Опубліковано

Нова пошта починає доставляти продукти з Ашан

Теги:
Ашан
«Нова пошта»
Фото:
https://politeka.net

Нова пошта розширює послугу доставки продуктів харчування та оголошує про нову співпрацю з міжнародною торговельною мережею Ашан.

У квітні клієнти Новаї пошти отримали ще одну можливість здійснювати покупки, залишаючись вдома. Тепер все необхідне можна легко замовити в інтернет-магазині https://auchan.ua/. А Нова пошта забезпечить швидку і надійну доставку найбільш зручним способом.

Спеціально до старту спільного проекту Ашан істотно розширив вибір товарів, які доступні для замовлення онлайн. Зокрема, новими позиціями поповнилася бакалійна група — тут можна придбати продукти тривалого зберігання-крупи, каші, борошно, макарони, цукор тощо. Вони доступні для доставки Нова пошта відділення за адресою і в почтомати. Географія охоплення — вся Україна.

«Ми раді мати серед наших партнерів по доставці продуктів таку потужну і відому торгову мережу, як Ашан, — коментує Олександр Бульба, СЕО Нова пошта. — У них великий вибір продуктів харчування за конкурентними цінами і оперативна обробка замовлень, у нас — розвинена інфраструктура і широкі можливості доставки. Впевнений, що завдяки співпраці двох сильних гравців ми забезпечимо українців всім необхідним для повноцінного харчування в умовах карантину».

У компанії Ашан відзначають, що рішення приєднатися до ініціатив Нової пошти було логічним кроком. «Це далеко не перший наш спільний проект: ми давно співпрацюємо в рамках фулфілменту, доставки, виходу на маркетплейси, починаючи з Rozetka, магазину-складу тощо. Зараз об'єднуємо наші можливості, щоб як можна більше людей, які не мають можливості здійснювати покупки у фізичних магазинах, змогли відчути переваги безконтактної покупки продуктів через наш сайт. Це не просто новий тренд, а необхідність заради безпеки», — коментує директор з діджиталізації Ашан Євген Тришин.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або