All Retail
Опубліковано

У Центральній Європі продажі Tesco знизилися в два рази

Теги:
Tesco
Фото:
https://placetech.net

Група Tesco опублікувала попередні фінансові підсумки за фінансовий рік, що закінчується 29 лютого 2020 року. Результати продажів в регіоні Центральної Європи, де йде глибока реструктуризація, виглядають жахливо – зазначено двозначне зниження доходів.

Продажу Tesco Group впали з 56,9 млрд. фунтів стерлінгів у попередньому фінансовому році до 56,5 млрд. фунтів стерлінгів у 2019/20 році. Це падіння на 0,7% за поточним обмінним курсом. На Британських островах продажі зросли незначно - на 0,2% і склали 44,9 млрд. фунтів стерлінгів.

У регіоні Центральної Європи справи йдуть набагато гірше. Продажі впали з 6,0 млрд. фунтів стерлінгів до 5,3 млрд. Це зниження на -12,1% за поточним обмінним курсом. Керівництво пояснює це зниження потрясіннями, викликаними реструктуризацією бізнесу Tesco в регіоні – передає WH.pl

- За останні п'ять років ми зосередилися на поліпшенні обслуговування клієнтів, реорганізації роботи команди і повної перебудови наших відносин з постачальниками. Завдяки цьому ми могли б принести більше користі нашим акціонерам. В даний час ми досить працездатні і фінансово стійкі, щоб протистояти епідемії коронавіруса. Я хотів би подякувати всіх працівників за їхній внесок у відновлення компанії і, насамперед, за їх неймовірну прихильність боротьбі з епідемічними погрозами. Їх участь величезна, - сказав генеральний директор Tesco Дейв Льюїс.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або