Виробники м'яса знизили ціни
- Фото:
- https://www.euractiv.com
Українські виробники м'яса та м'ясних продуктів знизили ціни для споживачів внутрішнього ринку. Про це свідчать дані державної статистики, передає УНН
Так, в I кварталі 2020 року вітчизняні виробники зменшили вартість м'яса і м'ясних продуктів, що продаються у межах України, на 1,9%.
При цьому, підвищили ціни на м'ясо та м'ясні продукти, які експортуються за межі України - на 0,6%.
Для порівняння, виробники молока підвищили ціни на продукт для співвітчизників - на 2%, виробники хліба, хлібобулочних і борошняних виробів - на 0,8%, виробники цукру - на 2,7%.
Дані наведені у порівнянні з попереднім кварталом (IV квартал 2019 року).
Нагадаємо, за час карантину попит на курятину збільшився майже на чверть. Найбільший виробник - компанія МХП ("Наша Ряба") запевнив, що забезпечить внутрішній ринок продукцією в повній мірі і не буде спекулювати на цінах.