All Retail
Опубліковано

ТРЦ Ocean Plaza продовжила термін скасування орендної плати до кінця карантину

Фото:
https://delo.ua

Київ Молл Менеджмент", керуюча компанія одного з найбільших у Києві торгово-розважальних центрів (ТРЦ) Ocean Plaza, вирішила продовжити скасування нарахування орендних платежів, експлуатаційних витрат і маркетингових платежів непрацюючим орендарям до завершення офіційного карантину в Україні.

"В цей непростий для усіх нас період управляючою компанією ТОВ "Київ Молл Менеджмент" прийнято рішення про скасування нарахувань (ФАП, горіх, маркетинг) орендарям Ocean Plaza, які закриті в період карантину з 1 квітня до дати офіційного закінчення карантину (поки це 24 квітня 2020 року)", - повідомила комерційний директор Ocean Plaza Дар'я Завадська.

Рішення не поширюється на орендарів, які в зазначений період продовжують господарську діяльність у штатному режимі або кур'єрської доставки та/або самовивозу на території ТРЦ: продуктові магазини, господарські магазини (відділи), аптеки, заклади громадського харчування, хімчистки та ін.

Як повідомлялося, раніше "Київ Молл Менеджмент" прийняла рішення про скасування нарахування орендної плати, експлуатаційних витрат і маркетингових платежів за період з 17 по 31 березня 2020 року для орендарів ТРЦ Ocean Plaza, які у зв'язку з введенням карантину закриті.

ТРЦ Ocean Plaza по вул. Антоновича, 176 в Києві загальною площею 165 тис. кв. м відкрито в грудні 2012 року. Інвестиції склали близько $300 млн. Формальним власником об'єкта є ТОВ "ІС "Либідь", створена в 2009 році і власником якого є Ocean Plaza Project (Кіпр).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або