All Retail
Опубліковано

Uber Eats починає роботу в Дніпрі

Фото:
https://ua-news.liga.net

Сервіс з доставки їжі Über Eats оголошує про початок роботи своєї програми на замовлення та доставку їжі в шостому місті України - Дніпрі.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, на етапі запуску, партнерами Über Eats стали більше 30 дніпровських ресторанів.

"У складні часи, коли багато людей працюють з дому, ми хочемо підтримати місцеві ресторани та допомогти місцевим громадам продовжувати працювати. Розширення нашого сервісу в Дніпрі є однією з практичних заходів підтримки спільноти в Україні", - заявив генеральний менеджер "Uber Eats Україна" Ігор Ковальов.

Послуга буде доступна з 10:00 до 22:00 в центрі міста і таких житлових районах, як Центральний і частини Соборної. Вартість доставки складе 40 грн без обмежень по сумі мінімального замовлення.

Клієнти можуть замовити їжу "на винос" через Über Eats, а ресторани не будуть платити сервісний збір.

Додаток також пропонує "безконтактну доставку", коли кур'єри можуть залишати їжу за межами квартири або будинку, не взаємодіючи з клієнтами.

З моменту свого запуску в Україні рік тому, Uber Eats зараз працює в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Вінниці і на даний момент тісно співпрацює з більш ніж 1450 партнерами-ресторанами по всій Україні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або