All Retail
Опубліковано

"Нова Пошта" запускає в південному регіоні доставку з інтернет-супермаркета "Таврія В"

Група компаній "Нова Пошта" починає доставку продуктів з всеукраїнського інтернет-супермаркету "Таврія В".

Як повідомила прес-служба поштового оператора, покупці можуть оформити замовлення на сайті tavriav.ua і отримати їх в відділеннях і поштоматах "Нової Пошти" або замовити кур'єром додому.

Проект стартуватиме в Одесі, а після успішного тестування протягом тижня буде запущений в Миколаєві, Херсоні, Чорноморську, Білгород-Дністровському, Ізмаїлі, Хмельницькому.

"Наша ініціатива по безпечній доставці продуктів харчування отримує розмах - ми заручилися підтримкою ще одного великого ритейлера. До нас приєдналася "Таврія В" - добре відома у південному регіоні роздрібна мережа, має налагоджену онлайн-торгівлю і пропонує широкий вибір продуктів без походів у магазин", - цитує прес-служба СЕО "Нової Пошти" Олександра Бульбу.

За словами директора компанії "Таврія В" Віталія Каранди, на сайті tavriav.ua покупці мають можливість в онлайн-режимі вибрати вже готовий набір необхідних товарів серед запропонованих варіантів.

"Асортимент наборів сформований таким чином, щоб максимально охопити аудиторію покупців супермаркетів "Таврія В". На основі аналітичних даних був складений портрет нашого споживача, виявлено його основні потреби. Також була врахована нинішня ситуація", - зазначив він.

Як повідомлялося, ДК "Нова Пошта" розпочала співпрацю з міжнародною торговельною мережею "Ашан" в рамках розширення послуги доставки продуктів харчування.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або