All Retail
Опубліковано

У мережі «Наш Край» стартує благодійний челендж: «Ми не багаті, але нас багато»

Теги:
Наш Край
Фото:
https://volwestgroup.com

Великдень – свято добра та взаємодопомоги, тож напередодні цього величного свята мережа «Наш Край» розпочали благодійний челендж: «Ми не багаті, але нас багато».

Він спрямований на підтримку найменш захищених покупців: пенсіонерів, багатодітні сім'ї, учасників АТО, які є постійними покупцями мереж. Відповідно кожен власник соціальної картки мережі «Наш Край», який оформивши її до 6 квітня включно, отримає 70 грн бонусів на картку, щоб на власний розсуд обрати ті, що потрібно, та пасочку у подарунок до Великодня.

Захід триватиме з 13 до 26 квітня 2020 р. Також у мережах діятимуть соціальні ціни на товари до Великодня для власників соціальних карток.

Петро Кульпач, керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR:

«У непрості часи ми вирішили підтримати наших найменш захищених покупців: пенсіонерів, багатодітні сім'ї, учасників АТО, які вже багато років з нами і тепер ми хочемо подякувати їм і зробити до Великодня подарунок.

Ми впевнені, якщо кожна мережа, чи торговий заклад попіклується про своїх найменш захищених покупців, разом ми зможемо створити справжнє свято добра для людей, які цього потребують.

Цей захід мережі Наш Край відбувається не лише за участі акціонерів, але й кожен працівник центрального офісу, долучається до цієї ініціативи. Велику частину своєї місячної зарплати ми спрямовуємо на реалізацію даного проєкту.

Ми переконані, що Україну врятують прості люди: підприємці, менеджери, лікарі, вчителі, адже ми велика нація, і достойні бути щасливими та успішними».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або