All Retail
Опубліковано

"Нова Пошта Глобал" запускає доставку посилок з AliExpress автомобілями

Теги:
«Нова пошта»
Фото:
Новое Время

Компанія "Нова Пошта Глобал" (Nova Poshta Global, NPG), що входить у групу компаній "Нова Пошта", розширює способи доставки з Китаю, протестувавши доставку посилок з AliExpress автомобілем.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, минулого тижня вантажівка з посилками AliExpress виїхав з китайського міста Урумчі і подолав відстань у майже 6 тис. км, перед тим, як 12 травня потрапив на сортувальну станцію в Києві.

"Нова Пошта Глобал" зазначає, що це був перший подібний рейс, в автомобілі приїхало 7467 посилок з AliExpress для клієнтів "Нової Пошти".

"Тестова відправка показала, що дотриматися запланованих термінів доставки вантажівкою реально. В цілому шлях з Урумчі до Варшави зайняв шість днів і ще два дні - в Київ. Транзитне та митне оформлення пройшло швидко. Ми продовжуємо впроваджувати технологію мультимодальної доставки і тестувати нові види транспорту і маршрути для максимального прискорення термінів доставки для наших клієнтів", - цитує прес-служба директора "Нової Пошти Глобал" Юрія Беневитського.

Доставляти посилки з AliExpress компанія тепер зможе трьома можливими способами: літаком, поїздом та автомобілем.

Як повідомлялося, компанія "Нова Пошта Глобал" відзначає зростання обсягів замовлень українців з AliExpress на 28% порівняно з квітнем минулого року.

"Нова Пошта Глобал" (раніше Nova Poshta International) з 2015 року надає послуги міжнародної експрес-доставки, входить у групу компаній "Нова Пошта". "Нова Пошта Глобал" розвиває сервіс NP Shopping - доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великобританії і Польщі, надає послуги по імпорту та експорту для бізнесу і можливість здійснити відправлення із будь-якого відділення "Нова Пошта" в більшість країн світу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або