All Retail
Опубліковано

У Кропивницького через коронавіруса з 17 квітня припиняється робота ринків

Фото:
Meduza

Штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру на своєму засіданні сьогодні прийняв рішення про припинення роботи ринків на території міста з 17 квітня.

"Підставою для прийняття такого рішення стало розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків НС на території області, голови ОДА Андрія Балоня. Згідно з виданим розпорядженням, у зв'язку з наявними фактами порушення протиепідемічних заходів при здійсненні торгівлі на ринках, керуючись ст. 40 закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ринки виключені з переліку підприємств торгівлі, які мають право здійснювати діяльність в період дії режиму надзвичайної ситуації", - повідомляє прес-служба Кропивницького міської ради на сторінці у Фейсбуці.

Відзначається, що за оперативною інформацією Кіровоградського обласного лабораторного центру, станом на 15 квітня в Кропивницького зафіксовано 146 випадків захворювання коронавірусом.

"Вже завтра ми будемо інформувати керівництво ринків, а їх у місті 17, про припинення діяльності. З п'ятниці, 17 квітня, ринки Кропивницького закриваються", - наводить слова заступника мера міста Олександра Мосіна прес-служба міськради.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або