All Retail
Опубліковано

Датська мережа товарів для дому JYSK запустила швидку доставку

Теги:
JYSK
Фото:
kp.ua

Поки двері всіх магазинів JYSK в Україні закриті, скандинавська мережа впровадила послугу швидкої доставки товарів із запасів торгових майданчиків.

Покупцеві потрібно зайти на сайт https://jysk.ua/ вибрати товар від 500 грн, натиснути «Купити – швидка доставка з магазину» і вибрати своє місто. Далі з покупцем зв'яжеться менеджер для уточнення даних і отримати товар можна буде вже через 2-5 днів. Вартість доставки залежить від ваги замовлення. Зараз такі замовлення доставляються менш ніж за три дні.

«На початку квітня в Києві ми почали тестування розширеної послуги «Замов і забери», яка тепер має вигляд «Замовляй і отримай». У класичному сервісі, який, до речі, користувалася широким попитом, споживачі, зробивши замовлення онлайн забирали товар у зручному для них магазині. Тепер послуга доповнена адресною доставкою зарезервованого товару. Споживач замовляє товар у магазині поблизу до нього і ми, з допомогою партнерів, організуємо відбір позицій та доставку. Результати тестування у столиці показали, що послуга дуже актуальна для киян, тому ми вирішили розширити її на більшу кількість міст.

Зараз опція доступна в Києві, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Одесі, Івано-Франківську, Херсоні, Запоріжжі, Хмельницькому, Тернополі, Вінниці, Рівному, Миколаєві, Житомирі, Кам'янець-Подільському, Броварах, Борисполі, Полтаві, Чернігові, Сумах. Ми не зупиняємося і продовжуємо впроваджувати зміни і підлаштовуватися під потреби покупців в період карантину», − повідомив виконавчий директор JYSK Україна Євген Іваниця.

З 2006 року був виконавчим директором ТОВ "Терра-Центр", де займався розвитком франчайзингової мережі JYSK A/S в Україні. В грудні 2012 р., після офіційного виходу міжнародної мережі магазинів товарів для дому JYSK на український ринок та створення компанії ТОВ "JYSK Україна", Євген Іваниця був призначений її виконавчим директором.

Також, у період карантину один з магазинів почав працювати у напрямку B2B. Є можливість відправляти товар в наявності і замовляти з найближчого європейського складу в Польщі за прискореною процедурою. Така доставка займає від 3 до 17 днів, залежно від наявності товарів. Такі замовлення, за умови безготівкового розрахунку від 5000 грн, доставляються за адресою безкоштовно.

Щоб отримати відповідь на будь-які питання щодо оформлення замовлення або доставки, можна написати в онлайн-чат на сайті (внизу праворуч синя кнопка чату), в особисті повідомлення в Facebook і Instagram або зателефонувати у Відділ по роботі з клієнтами за безкоштовним номером 0800202022.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або