All Retail
Опубліковано

"Укрпошта" і Rozetka відкриють 130 відділень для безкоштовної доставки товарів

Теги:
ROZETKA
Фото:
https://rozetka.com.ua

"Укрпошта" та інтернет-супермаркет Rozetka з початку травня почали розвиток мережі партнерських відділень - у рамках співпраці планують до кінця 2020 року відкрити понад 130 відділень.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

"Станом на сьогодні партнерська мережа від Rozetka та Укрпошти налічує 19 точок у 17 містах України. Зокрема, два відділення в Києві за адресами: вулиця Костянтинівська, 71 та вул. Боголюбова, 36), а також у містах Сміла, Ірпінь, Вараш, Бахмут, Бровари, Кам'янець-Подільський, Кам'янське, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Нетішин, Славута, Сокаль, Суми, Умань, Чернігів.

Найближчим часом мережа буде розширена. Всього в рамках цієї співпраці планується відкриття понад 130 партнерських відділень до кінця року", - йдеться в повідомленні.

Щоб скористатися послугами безкоштовної доставки, потрібно додати вибрані на Rozetka товари в корзину і в полі "Вибір способів доставки та оплати" натиснути опцію "Самовивіз з Rozetka + Укрпошта".

Далі потрібно вибрати відділення у вашому місті, де хочете отримати покупку.

Максимальна вага замовлення мусить не перевищувати 30 кг. Скористатися послугою можна для товарів вартістю не більше 50 тисяч грн.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або