All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua починає доставляти продукти з супермаркетів «ВОСТОРГ»

Новим партнером сервісу доставки Zakaz.ua стала торгова мережа «ВОСТОРГ», яка працює на ринку Харкова з 2003 року і незмінно радує своїх клієнтів широким асортиментом якісних продуктів. Своє перше замовлення з цієї мережі супермаркетів харків'яни вже можуть зробити на сайті vostorg.zakaz.ua. Перша доставка безкоштовно для чека від 300 грн.

У віртуальну корзину покупці можуть скласти всі ті товари, які звикли збирати з полиць в магазині: свіжу випічку, якісні молочні продукти, смачні ковбаси, екзотичні фрукти і багато що інше. Асортимент онлайн-вітрини налічує понад 16 000 одиниць. Після оформлення замовлення професійний комплектовальник відбере продукти, а кур'єр доставить їх в найкоротші терміни до дверей офісу або квартири.

З нагоди початку співпраці з новим партнером Zakaz.ua надає першу безкоштовну доставку від 300 грн для замовлення вагою до 40 кг Доставляти товари будуть з двох супермаркетів «ВОСТОРГ», які знаходяться за адресами: вулиця Клочківська, 134-Б і просп. Московський, 274-Ст. Оплата подальших замовлень буде відбуватися за стандартними тарифами сервісу.

«Незважаючи на карантин, ми робимо все, щоб ще більше людей мали можливість замовити товари в улюбленій мережі магазинів. Для харків'ян однією з таких, безумовно, є мережа супермаркетів «ВОСТОРГ», яка пропонує великий вибір на будь-який смак. Впевнений, що ця співпраця дозволить нашим клієнтам вибирати для себе лише найкращі продукти, а також економити час і кошти», – коментує Андрій Курський, генеральний директор Zakaz.ua.

«Майбутнє за онлайн-замовленнями, а тому наша мережа зараз активно намагається бути ближче до своїх покупців. Zakaz.ua дозволяє зробити замовлення тільки в кілька кліків, при цьому всі продукти будуть зберігатися з дотриманням товарного сусідства і потрібного температурного режиму до моменту їх передачі в руки клієнта», зазначає Вікторія Хмелевська, комерційний директор мережі супермаркетів «ВОСТОРГ».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або