All Retail
Опубліковано

Яйця, вода і бургери: що замовляли українці в Glovo під час карантину

Фото:
https://yumchief.com

З початку карантину кількість користувачів, які вперше вчинили замовлення в додатку Glovo, зросла в 2 рази, а найактивніший користувач сервісу під час карантину зробив 155 замовлень.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Власники гаджетів на IOS і Android розподілилися серед користувачів програми Glovo у співвідношенні 39% проти 69%. Проте, користувачі IOS за місяць роблять на одне замовлення частіше, ніж користувачі Android. Відповідно, середній чек замовлень у користувачів IOS вище на 5%", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними платформи з 16 березня по 29 квітня 2020 року, кількість замовлень в баблі "Супермаркети" зросла на 40%, а в "Аптеки" на 35%. Середній чек в цих категоріях також зріс - на 25%.

Підкреслюється, що серед найбільш популярних товарів із супермаркетів у замовленнях українців - яйця, негазована вода, овочі, яблука і банани, в топі алкогольних напоїв - пиво і вино.

З ресторанів кур'єри Glovo найчастіше доставляли бургери, салати, азіатські страви. Найвищий чек за час карантину становив 5132 грн, а найменший - 2 грн (вартість порційного соєвого соусу).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або