All Retail
Опубліковано

Ашан Україна буде відкривати магазини біля дому «Мій Ашан» і точки видачі товарів Ашан Pick Up Point

Теги:
FMCG
Ашан
Фото:
rau.ua

Крім того, в планах українського підрозділу французької корпорації – активний розвиток онлайн-напрямку, а також відкриття точок видачі товарів у приміщеннях інших рітейлерів - пише RAU.

Про це під час public talk, організованому компаніями NAI Ukraine і CEETRUS Ukraine, повідомила директор по продажам Ашан Рітейл Україна Наталія Пилипенко. Вона уточнила, що компанія, насамперед, розглядає варіанти подальшого розвитку в містах присутності. «Намагаємося бути якомога ближчими до наших споживачів, а тому актуальним є наш новий формат Ашан Pick Up Point, — додала топ-менеджер. — Перший такий магазин відкрився в січні 2020 року в Києві біля метро Почайна, і ми дуже задоволені результатами його роботи».

«Одночасно будемо розвивати digital-напрямок, щоб покрити всю Україну. Грубо кажучи, навіть там, де немає наших магазинів, люди зможуть замовити товари Ашан і отримати їх», — розповіла Наталя. Крім того, Ашан Україна вже почав переговори з потенційними партнерами про відкриття Ашан Pick Up Point всередині торгових приміщень інших рітейлерів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або