All Retail
Опубліковано

У ТРЦ Києва будуть знезаражувати одяг відвідувачів і вимірювати температуру

Теги:
ТРЦ
карантин
Фото:
UA.news

Торгово-розважальні центри в Києві готуються до відкриття і вводять додаткові заходи для забезпечення безпеки відвідувачів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомив ТРЦ Lavina Mall в Facebook, на входах в будівлю розміщені системи аерозольного знезараження одягу і взуття, встановлені безконтактні диспенсери з антисептиком. У ТРЦ також поміняли входи/виходи, щоб уникнути скупчення людей. У приміщеннях будуть нанесені наклейки на відстані 1,5 м для контролю дистанції.

У свою чергу в ТРЦ Ocean Plaza входи обладнані технологічним безконтактним температурним контролем з функцією металодетектора, який також зможе визначати наявність на обличчі маски.

"Служба клінінгу буде працювати в посиленому режимі, туалети будуть обладнані індивідуальними засобами для дезінфекції", — наголошується в Facebook ТРЦ.

ТРЦ «Проспект» планує проводити безконтактну перевірку температури відвідувачів з допомогою термографічної камери.

"У разі перевищення норми камера відразу фіксує і подає звуковий сигнал", — йдеться в повідомленні центру.

Крім санитайзерів для дезінфекції рук, в ТРЦ Gulliver планується встановити вендингові апарати з продажу захисних масок, повідомляє прес-служба центру у Facebook. Температурний скринінг проводиться також на в'їздах в паркінг.

Крім того, запроваджується погодинна дезінфекція контактних поверхонь, дверних ручок, поручнів в ліфтах. Крім того, у ліфтах діє обмеження на три-п'ять осіб.

"В комплексі працює система вентиляції, обладнана фільтрами типу G4, що запобігають поширенню бактерій, і рекуперацією, що забезпечує можливість 100-відсоткової подачі свіжого повітря без повторного використання витяжного повітря", — повідомляє ТРЦ.

Як повідомлялося, з 30 травня в Києві відновлюється робота ТРЦ без розважальних зон.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або