All Retail
Опубліковано

Влада Києва зняла карантинні обмеження з кінотеатрів, ТРЦ та ресторанів

Теги:
ТРЦ
карантин
Фото:
life.bodo.ua

Робота кінотеатрів, торгово-розважальних центрів і зон, а також обслуговування у приміщеннях ресторанів і кафе виключені з переліку заборонених видів діяльності під час карантину в Києві.

Відповідні зміни містяться в опублікованому на сайті КМДА розпорядженні № 58 від 22 червня 2020 року керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Валентина Мондрієвського. Аналогічні пункти містяться в постанові Кабінету міністрів України № 500 від 17 червня 2020 року, передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з внесеними змінами, цим розпорядженням виключена з переліку забороненої під час карантину діяльності робота театрів, кінотеатрів, музеїв, розважальних центрів, зон, закладів, басейнів (у тому числі в спорткомплексах та фітнес-центрах), установ побутового обслуговування та громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закладів швидкого харчування, магазинів площею понад 1 тис. кв. м., непродовольчих ринків та інші напрямки. При цьому заборонена діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або