All Retail
Опубліковано

Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua вже працює в Рівному

Теги:
Zakaz.ua
сервіс доставки
Фото:
All Retail

Сервіс дозволяє значно економити час та кошти під час продуктового шопінгу і одержувати потрібні товари, не виходячи з будинку або офісу.

Зараз доставка здійснюється з гіпермаркету METRO, який знаходиться за адресою вул. Макарова, 21. Замовлення можна оформити на сайті metro.zakaz.ua або в мобільному додатку Zakaz.ua.

Zakaz.ua – лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні. Компанія працює з 2010 року, надаючи послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України.

Оформлення покупки займає мінімум часу: потрібно зібрати кошик, ввести контактні дані, вибрати форму оплати і зручне двогодинне вікно доставки. Підтвердження замовлення прийде на електронну пошту і телефон у вигляді sms. Сервіс працює без усілякої націнки, а тому ціни на сайті не відрізняються від цін на полицях гіпермаркету. На момент замовлення також діють всі акційні пропозиції торговельної мережі.

Продукти збирають професійні збирачі, які відстежують терміни придатності, цілісність упаковки і належний товарний вигляд. Наприклад, з початку цього літнього сезону співробітники сервісу Zakaz.ua відібрали в гіпермаркетах і вчасно доставили клієнтам більше 800 кг ароматної полуниці і близько 500 кг стиглої черешні. У разі відсутності товару на полиці, комплектувальник обов'язково запропонує заміну продукту на інший в такій же ціновій категорії. До моменту передачі в руки замовника, всі продукти зберігаються в спеціальних термоящиках, які забезпечують необхідну низьку температуру.

Сервіс може доставляти продукти будь-якої ваги і об'єму, в тому числі для офісів, готелів і ресторанів. Вартість доставки по місту становить 69 грн за замовлення вагою до 30 кг

"Рівне стало 15-м містом в Україні, де сервіс Zakaz.ua вже збирає і доставляє різні товари з гіпермаркетів. Онлайн-асортимент налічує 18,3 тис. одиниць, що дозволяє з легкістю здійснювати регулярні закупівлі для сім'ї або бізнесу",коментує Андрій Курський, генеральний директор сервісу Zakaz.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або