All Retail
Опубліковано

Megasport та «Будинок іграшок» відкриють свої магазини в ТРЦ Nikolsky

Теги:
ТРЦ Nikolsky
Фото:
stroyobzor.ua

Рітейл-оператори Megasport та «Будинок іграшок» підписали договори оренди з представниками ТРЦ Nikolsky.

Загальна площа нового магазину Megasport складе 675 кв. м, «Будинок іграшок» — 650 кв. м. Магазини будуть розташовані на 3-му поверсі харківського торгового центру.

Megasport — це національна мережа мультибрендових магазинів спортивного одягу, взуття та аксесуарів провідних світових виробників. Зараз компанія налічує 45 магазинів по всій Україні і продовжує динамічно розвиватися. Кількість магазинів щорічно зростає, розширюється асортимент товарів і торгових марок.

«Будинок іграшок» — українська мережа магазинів іграшок. У компанії вірять, що дорослих не існує, тому асортимент магазину «Будинок іграшок» настільки широкий, що знайти відповідну іграшку можна як для новонародженої дитини, так і для дорослого. На сьогоднішній день мережа охоплює 18 міст України, в яких продається більше 50 000 іграшок.

ТРЦ Nikolsky розташований у центрі Харкова, на вул. Пушкінській, 2. Загальна площа комплексу становить 106 тис. кв. м, торгова — 53 тис. кв. м. Нагадаємо, що раніше були підписані угоди з «Сільпо», Foxtrot, Multiplex, Lucky Strike, Smile Park і мережею фітнес-клубів Sport Life.

ТРЦ встановив Національний рекорд України — «Найбільша конструкція у вигляді куполу на будівлі». Головним архітектором комплексу є ТАМ «А. В. Пашенько». Концепція і дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra.

Відкриття ТРЦ Nikolsky заплановано на березень 2021 року. Девелопер проекту — Budhouse Group.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або