All Retail
Опубліковано

У столиці відкриють черговий «Сільпо»: це, мабуть, найбільш незвичайний їхній проект

Національний food-рітейлер Fozzy Group процвітає у відкритті нових об'єктів, зокрема, в розвитку концептуальних супермаркетів «Сільпо».

Як стало відомо порталу All Retail, завтра відбудеться відкриття чергового тематичного магазину «Сільпо». Супермаркет в стилі Шрі-Ланки буде працювати в Києві по вулиці Багговутівській, 17-21, у складі ТЦ Promenada Center.

«Вже завтра ми відкриємо «Сільпо» в стилі Шрі-Ланки. Це буде, мабуть, найбільш незвичайний проект. Такого ніхто ще не робив ні в Україні, ні в світі. У всякому разі, мені такі приклади незнайомі» — написала на своїй сторінці у Facebook директор з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Примітно, що раніше в зазначеному місці працював супермаркет мережі «Фуршет», який закрився на початку 2020 року. Нагадаємо, що це не перший випадок відкриття нових «Сільпо» на місці колишніх «Фуршетів» в Києві. Зокрема, нещодавно така рокіровка відбулася на вулиці Ярославській.

Також цікаво, що в безпосередній близькості від нового «Сільпо» — за тією ж адресою — вже працює супермаркет BILLA, відкритий в кінці 2018 року.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або