All Retail
Опубліковано

H&M відкриє новий магазин в столичному ТРЦ Retroville

Теги:
H&M
Фото:
All Retail

Шведський бренд H&M відкриє свій п'ятий магазин в Києві. Він розпочне роботу вже 1 серпня в торгово-розважальному центрі Retroville на Виноградарі.

Магазин на проспекті Правди, 47, займе загальну площу близько 2400 кв. м і розташовуватиметься біля четвертої вхідної групи.

"Ми раді, що в Україні з'являються нові сучасні простори для шопінгу, такі, як ТРЦ Retroville. Враховуючи розташування у густонаселеному районі столиці, а також особливу lifestyle-концепцію торгового центру, для H&M це ще одна можливість бути ближче до покупців, створюючи приємний і незабутній досвід покупок", — прокоментувала регіональний менеджер H&M в Україні та Східній Європі Домінік Фантаччино.

Традиційно, в магазині H&M буде представлений одяг для всієї родини. Тут покупці знайдуть жіночий, чоловічий і дитячий відділи. Дата відкриття магазину випадає на період літньої розпродажі, тому відвідувачів чекає широкий асортимент речей зі зниженими цінами. Крім того, в день відкриття буде діяти спеціальна знижка -15% на всі товари з нової колекції.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або