All Retail
Опубліковано

PayPal отримала рекордний прибуток завдяки карантину

Теги:
PayPal
Фото:
minfin.com.ua

Американська платіжна система PayPal Holdings Inc. відзвітувала про квартальні результати за свою історію за рахунок прискорення переходу на онлайн і безконтактні платежі під час пандемії коронавіруса.

Про це повідомляє БізнесЦензор.

Всі ключові фінансові показники компанії перевершили прогнози експертів.

Як повідомляється в прес-релізі PayPal, чистий прибуток у другому кварталі склав $1,53 млрд, або $1,29 у розрахунку на акцію, порівняно з $823 млн, або $0,69 на акцію, за аналогічний період роком раніше.

Скоригований прибуток склав $1,07 на акцію, тоді як аналітики в середньому прогнозували показник на рівні $0,87 на акцію, пише видання barron's.

Виручка компанії в квітні-червні збільшилася на 25% і склала $5,26 млрд. Консенсус-прогноз аналітиків передбачав виручку на рівні $4,99 млрд.

Загальний обсяг платежів склав $221,73 млрд у порівнянні з $172,36 млрд за аналогічний період роком раніше. Аналітики в середньому прогнозували показник на рівні $210 млрд. У річному вираженні обсяг платежів збільшився на 29%, або на 30% без урахування коливання валютних курсів.

У третьому кварталі PayPal чекає виручку на рівні $5,48 млрд та скоригований прибуток у розмірі $0,95 на акцію в порівнянні з прогнозами експертів Уолл-стріт на рівні $5,06 млрд і $0,86 на акцію відповідно.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або