All Retail
Опубліковано

5 фактів про 50-й ювілейний магазин INTERSPORT у форматі Outlet Sport & Fashion

Теги:
Intersport
ТРЦ Dream Town
Фото:
All Retail

У столичному торговельно-розважальному центрі Dream Town 2 з’явився гігантський аутлет магазин Intersport Outlet City. У компанії розповіли про унікальний формат із фуд-кортами та зонами для відпочинку.

Intersport Outlet City в ТРЦ Dream Town 2 працюватиме в абсолютно новому для мережі форматі – sport&fashion. Магазин є одним із найбільших спортивних аутлетів в Україні, його площа становить майже 7000 кв. м.

Швейцарська мультибрендова мережа магазинів спортивних товарів. В Україні працює з 2016 року на правах франшизи, яку купила компанія «Епіцентр К». Кількість торгових точок Intersport налічує 50 по всій країні.

«Цей унікальний концепт 2в1 поєднуватиме асортимент аутлету: спортивного одягу, взуття, аксесуарів різних сезонів, традиційно представлених в мережі Intersport, із модним асортиментом для комфортного щоденного носіння в стилі casual. Це нова модна адреса Києва, адже, тут, в єдиному магазині мережі окрім традиційних спортивних брендів, ми вперше представимо понад 30 відомих торгових марок взуття та одягу, зокрема преміальних, в casual style, зі знижками до 80%», - зазначає директор INTERSPORT Україна» Юлія Максименко.

Ми вирішили познайомитися із новим форматом та розповісти вам, що вміщує в себе цей гігант.

Факт №1

У Intersport Outlet City представлена велика зона джинсів різного крою для жінок, чоловіків та дітей з продукцією відомих світових брендів: Big Star, Guess, Levis, Calvin Klein, DKNY, G-Star та багатьох інших. Нам повідомили, що тут близько 13 000 тис. моделей. Мабуть, такого асортименту, зібраного в одному місці, не знайти в жодному магазині країни. Крім того облаштована майстерня для того, аби покупець відразу зміг підігнати джинси по росту та фігурі, якщо буде необхідність.  

Факт №2

Дизайн магазину виконаний в сучасному урбаністичному стилі вулиць великого американського міста.

При вході у магазин розташоване кафе, де можна відпочити, випити кави та перекусити під час шопінгу. Кафе являє собою фуд-трак з їжею як з американських фільмів. В асортименті широкий вибір напоїв та хот-догів, представлені і веганські.

Факт №3

Величезна зона кросівок та іншого взуття. Представлено близько 35 000 пар. Навіть найвибагливішому спортсмену, любителю спорту або просто людині, яка полюбляє комфорт, є з чого обрати.

Факт №4

На території розташований дитячий майданчик. Зона для дітей поєднує в собі велику кількість розваг.  Представлені ігрові автомати, є настільний теніс та хокей.  

Факт №5

На території створено креативний простір для івентів. Зона повністю обладнана всім необхідним для вдалої події та вміщує 120 чоловік. Нове та красиве місце на Оболоні для проведення конференцій, презентацій та майстер-класів.

Ще один цікавий момент - по магазину продавці пересуваються на самокатах. Таку можливість мають і покупці. Для цього необхідно звернутися до продавця та попросити його видати вам самокат.

Директор з маркетингу Марія Баянова розповіла, що у магазині постійно діятимуть знижки та цікаві пропозиції.

«У магазині вже діють знижки до -80%, як і в кожному нашому магазині аутлет формату. А для того, аби зробити спорт максимально доступним кожному українцю – ми щомісяця запускаємо цікаві акції. Однією із найулюбленіших для наших покупців є пропозиція 1+1=3. Її та інші цікаві акції, квести та активності плануємо запускати і в Intersport Outlet City у майбутньому».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або